Vendégkönyv

*Név:
*E-mail cím:
Üzenet:
Írd be a fenti művelet eredményét:

T.Mónika 2020-05-20
Tisztelt Hölgyem/Uram! Rendszeres megrendelőjük vagyok és ma nagyon meglepődtem, amikor a 40-60 perces kiszállítás helyett, 80 perc után érkezett a futár, egy olyan terminállal, amin csak bankkártyával lehet fizetni, holott két helyen is jeleztem a Szép kártyával való fizetési szándékom! Nagyot csalódtam, jó ideig nem rendelek újra!
» ugrás a lap tetejére «
Lakatos Hozéálvárádó 2020-05-14
Tisztelt La Guna Étterem! Amint azt már többen kifejtették, az új weboldal pocsék, unintuitív, nem felhasználóbarát. Sokkal inkább rendelnék a régi jól megszokott, habár elavult weboldalon, mint ezen a csiricsáré agyrákon. Egyrészt nem tudom sehol megnézni a fiókom és a korábbi rendelésem, másrészt ez hogy kb 4-5 alkalommal is ki kell pipálnom valami beleegyezést, röhejes. Nem tudom ki csinálta a weblapot és mennyi pénzért, de picit több pénzért valószínűleg egy épkézláb webfejlesztőt is sikerült volna bezsákolni.
» ugrás a lap tetejére «
Vicha Ágnes 2020-04-16
Tisztelt Vezetőség! Évek óta rendelünk Önöktől, de az új online felület valami katasztrófa... nehezen található meg bármi is, és bejelentkezni is minden egyes rendelésnél kell. A 10% online kedvezményt sem kapom meg, amióta az új felületet használom, pedig a régi regisztrációm emelődött át, hiszen már régen nem arra a címre és névre rendelek. Az étel minőségével és mennyiségével mindig elégedettek vagyunk. Üdv
» ugrás a lap tetejére «
Pataki Sándor 2020-04-10
A mai napon nagy csalódás, akciós pizza penészes :-(
» ugrás a lap tetejére «
Szandtner Zoltán 2020-04-10
Tisztelt Vezetőség ! Évek óta rendelünk Őnöknél. A tapasztalatunk szerint többször váltottak séfet.Nekünk erről a véleményünk eddig jó döntésnek tűnt. A internetes rendelés a honlap átalakítás SAJNOS NAGYON ROSSZUL SIKERÜLT ( EZÉRT TELEFONON RENDELÜNK ) EZ MA NEM JÓ IRÁNY . LEGYEN INKÁBB BUTA EGYSZERŰ , DE HASZNÁLHATÓ. ( BEJELENTKEZNI SEM TUDOM HOL LEHET. ) Tisztelettel Szandtner Zoltán A VEVŐ
» ugrás a lap tetejére «
TAYLAN 2020-03-31
I am very pleased thanks www.otoahmet.net
» ugrás a lap tetejére «
TAYLAN 2020-03-31
I am very pleased thanks www.otoahmet.net
» ugrás a lap tetejére «
Kleisz György 2020-03-22
Üdvözlöm Amíg nem volt honlap változás tudtam rendelni a 8.kerület szeszgyár utca 4.be. azóta meg nem tudok. Ha lehet ezen változtatni megköszönném! Köszönettel : Kleisz György 06305685549
» ugrás a lap tetejére «
Chris 2020-03-15
Tisztelt Chris! Az étlap nem változott.
» ugrás a lap tetejére «
Chris 2020-03-15
Tisztelt Laguna! Ez az új honlap, illetve az étlap felér egy nagy kalap..... Szerintem sokan így vannak ezzel, így követeljük vissza a régi étlapot, honlapot képekkel akciókkal köretekkel. Botrányos ez így ebben a formában. 5 éve rendelek Önöktöl heti rendszerességgel de így nem fogok. Üdvözlettel: egy eddig elégedett rendelő.
» ugrás a lap tetejére «
Gábor 2020-03-14
Ez az új weboldal.....majdnem feladtam rendelést.viszont eddig mindig elégedettek voltunk,úgy remélem hamarosan a felület is használhatóbb lesz
» ugrás a lap tetejére «
András 2020-03-10
Szép napot/ Sziasztok App-ot nem találom így letölteni sem tudom. Online nem tudtam rendelni mert regisztrálni se lehet pedig voltam. Remélem hamarosan javul a helyzet. Az étel remélem a szokásos minőségű lesz😉. Köszönöm.
» ugrás a lap tetejére «
Anti 2020-03-09
Hát akkor részemről ennyi volt! :( :( Sajnos még csak visszalépni sem lehet az új weboldalon. :( :( Nem lehe tkivenni terméket a kosárból. :( Nagyon szerettem online rendelni de jelenleg teljességgel lehetettlen. Nem tudok visszalépi, mert azonnal egy üres oldal jelenik meg illetve ez az üzenet. ( Under construction! ) A kaja mindig jó volt. A futárok is mindent megtettek, hogy minnél hamarabb megkapjam a rendelésem. De sajnos az új dizájn mögött nincs kellőképpen átgondolt logikus felhasználóbarát struktúsa. :( Nagyon sajnálom, de így viszont, kénytelen vagyok másik éttermet keresni. További sok sikert. Üdvözlettel: Anti.
» ugrás a lap tetejére «
Sacalis Szilárd 2020-03-06
Remek az étterem, külön örvendek, hogy a régi szakács végre le lett váltva egy újra, így az ételek ismét finomak, mint annakidején, mikor megismertem az éttermet. Az új weboldal borzasztó. Stílusos ugyan, de kezelhetetlenebb is. A korábbinál 3-4 lépésből tudtam rendelni, itt most jóval többet kell kattogni, mire végre eljutok a megrendelésig.
» ugrás a lap tetejére «
Anti 2020-03-03
Sajnos nincs lehetőség eltávolítani a korárból az ott lévő terméket, ha mást finomságot szeretnék helyette.. :( :( :(
» ugrás a lap tetejére «
Anti 2020-03-03
Tetszik, hogy új weboldalt hoztak létre, de sajnos, a google play link nem működik :( :( :( Sajnos nem találom a play storeban a cég alkalmazását :( :( Jó lenne, ha közvetlen elérési linket tennének a kép helyére ; )
» ugrás a lap tetejére «
Varga Ildikó Fanni 2020-03-01
Nagyon elégedett vagyok 3 éve a TOP étterem nekem. :) :)
» ugrás a lap tetejére «
Fehér Adrienne 2016-10-30
Imádok enni...persze finomat. Ez a hely nem csak finomat kínál, de ráadásul megfizethető áron. Valamint az adaggal sincs gond. Tuti törzshelyemmé vált, ide mindig visszajárok. Ajánlom mindenkinek, aki szereti a magyaros ízeket!
» ugrás a lap tetejére «

étlapunkról

Közel 200 féle étel közül választhat ingyenes házhozszállítással »»

Ha nincs ötleted mit is adhatnál ajándékba, akkor lepd meg a szeretteidet LaGuna ajándékkártyával.

»»

hírek események

 • 2020-04-17
  Rendeld házhoz kedvenc jégkrémedet!
  Nem kell sorban állnod, csak megrendelned és mi házhoz szállítjuk kedvenc jégkrémedet!
  Bővebben
 • 2020-04-11
  Fizess érintkezés mentesen!
  Weboldalunkon bankkártyával, vagy azonnali utalással is lehet fizetni.
   
  Bővebben
 • 2020-04-06
  Ránk húsvétkor is számíthatsz!
  Különleges fogásokat szállítunk házhoz április 10-től 13-ig!
  Folyamatos házhozszállítás az ünnepi időszakban is :)
  Bővebben

A Laguna Étterem hosszú évek óta szolgálja ki és csábítja vissza vendégeit a minőség jegyében. Legyen szó akár egy családi ebédtől vagy egy üzleti reggelitől, egészen a romantikus vacsoráig. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a magyar, mind a nemzetközi konyha legkiválóbb fogásai.
Ételeink kizárólag a legjobb alapanyagokból készülnek, a konyhánk alap elvéhez hűen csak első osztályú alapanyagokkal és friss, speciális fűszerekkel dolgozunk, semmiféle mesterséges adalékot és tartósítószert nem használunk.

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink