Vendégkönyv

*Név:
*E-mail cím:
Üzenet:
Írd be a fenti művelet eredményét:

Hadházi Attila 2020-06-12
Kedves LaGuna étterem! Az előző hozzászólásomban linkelt videó màr eltávolításra került. Nem fogom ezek után közzétenni ugyan ezt youtube link formájában, mert nem az volt a célom hogy lejárassam az éttermet. Sajnos a videón szereplő futár ezt megtette helyettem. Köszönöm a gyors intézkedést.
» ugrás a lap tetejére «
Hadházi Attila 2020-06-12
Kedves LaGuna étterem! Nem tudom, hogy az alábbi videón szereplő úriember az önök éttermében futárkodik-e, de az biztos, hogy ez a hozzáállás nem vet jó fényt a LaGuna étterem bármelyikére is. Céges felirattal rendelkező ruházatban azokat az embereket kritizálni koránt sem ésszerű, akikből él maga az étterem, valamint a futár is. A komment szekció már csak hab a tortán, ahol burkoltan fenyegeti azokat a vásárlókat, akik nem adnak borravalót. Nem azzal van itt a probléma, hogy adok-e borravalót vagy sem, mert speciel én szoktam és ezzel szerintem még nagyon sokan így vannak. A hozzáállással és a hangsúllyal annál inkább. https://vm.tiktok.com/J1LYuqj/
» ugrás a lap tetejére «
Bársony Tamás 2020-05-27
Kedves Laguna! Úgy szeretném kezdeni, hogy a pizzájuk nagyon finom és nem az ételeken van a bajom. A futárral annál inkább! A INZ-117 rendszámú piros suzuki swift szedánnal járó futár/kiszállító elsőnek rossz címre vitte ki a pizzát és amikor telefonon megbeszéltük, hogy elhozza arra a címre amié rendelem (max 10 perc), akkor több mint 40 percbe tellet, hogy áthozza és amikor megkérdeztem, hogy mi történt, akkor közölte, hogy közben több címre kiszállított még. Ezzel nem is volt baj, csak ezt előre nem közölte és én vártam és ennek tetejébe még bunkó is volt és a visszajárót is bunkó módon rádobta a pizzás dobozra. Ez felháborító!!! Remélem ez többet nem történik meg, mert szeretek önöktől rendelni.
» ugrás a lap tetejére «
T.Mónika 2020-05-20
Tisztelt Hölgyem/Uram! Rendszeres megrendelőjük vagyok és ma nagyon meglepődtem, amikor a 40-60 perces kiszállítás helyett, 80 perc után érkezett a futár, egy olyan terminállal, amin csak bankkártyával lehet fizetni, holott két helyen is jeleztem a Szép kártyával való fizetési szándékom! Nagyot csalódtam, jó ideig nem rendelek újra!
» ugrás a lap tetejére «
Lakatos Hozéálvárádó 2020-05-14
Tisztelt La Guna Étterem! Amint azt már többen kifejtették, az új weboldal pocsék, unintuitív, nem felhasználóbarát. Sokkal inkább rendelnék a régi jól megszokott, habár elavult weboldalon, mint ezen a csiricsáré agyrákon. Egyrészt nem tudom sehol megnézni a fiókom és a korábbi rendelésem, másrészt ez hogy kb 4-5 alkalommal is ki kell pipálnom valami beleegyezést, röhejes. Nem tudom ki csinálta a weblapot és mennyi pénzért, de picit több pénzért valószínűleg egy épkézláb webfejlesztőt is sikerült volna bezsákolni.
» ugrás a lap tetejére «
Vicha Ágnes 2020-04-16
Tisztelt Vezetőség! Évek óta rendelünk Önöktől, de az új online felület valami katasztrófa... nehezen található meg bármi is, és bejelentkezni is minden egyes rendelésnél kell. A 10% online kedvezményt sem kapom meg, amióta az új felületet használom, pedig a régi regisztrációm emelődött át, hiszen már régen nem arra a címre és névre rendelek. Az étel minőségével és mennyiségével mindig elégedettek vagyunk. Üdv
» ugrás a lap tetejére «
Pataki Sándor 2020-04-10
A mai napon nagy csalódás, akciós pizza penészes :-(
» ugrás a lap tetejére «
Szandtner Zoltán 2020-04-10
Tisztelt Vezetőség ! Évek óta rendelünk Őnöknél. A tapasztalatunk szerint többször váltottak séfet.Nekünk erről a véleményünk eddig jó döntésnek tűnt. A internetes rendelés a honlap átalakítás SAJNOS NAGYON ROSSZUL SIKERÜLT ( EZÉRT TELEFONON RENDELÜNK ) EZ MA NEM JÓ IRÁNY . LEGYEN INKÁBB BUTA EGYSZERŰ , DE HASZNÁLHATÓ. ( BEJELENTKEZNI SEM TUDOM HOL LEHET. ) Tisztelettel Szandtner Zoltán A VEVŐ
» ugrás a lap tetejére «
TAYLAN 2020-03-31
I am very pleased thanks www.otoahmet.net
» ugrás a lap tetejére «
TAYLAN 2020-03-31
I am very pleased thanks www.otoahmet.net
» ugrás a lap tetejére «
Kleisz György 2020-03-22
Üdvözlöm Amíg nem volt honlap változás tudtam rendelni a 8.kerület szeszgyár utca 4.be. azóta meg nem tudok. Ha lehet ezen változtatni megköszönném! Köszönettel : Kleisz György 06305685549
» ugrás a lap tetejére «
Chris 2020-03-15
Tisztelt Chris! Az étlap nem változott.
» ugrás a lap tetejére «
Chris 2020-03-15
Tisztelt Laguna! Ez az új honlap, illetve az étlap felér egy nagy kalap..... Szerintem sokan így vannak ezzel, így követeljük vissza a régi étlapot, honlapot képekkel akciókkal köretekkel. Botrányos ez így ebben a formában. 5 éve rendelek Önöktöl heti rendszerességgel de így nem fogok. Üdvözlettel: egy eddig elégedett rendelő.
» ugrás a lap tetejére «
Gábor 2020-03-14
Ez az új weboldal.....majdnem feladtam rendelést.viszont eddig mindig elégedettek voltunk,úgy remélem hamarosan a felület is használhatóbb lesz
» ugrás a lap tetejére «
András 2020-03-10
Szép napot/ Sziasztok App-ot nem találom így letölteni sem tudom. Online nem tudtam rendelni mert regisztrálni se lehet pedig voltam. Remélem hamarosan javul a helyzet. Az étel remélem a szokásos minőségű lesz😉. Köszönöm.
» ugrás a lap tetejére «
Anti 2020-03-09
Hát akkor részemről ennyi volt! :( :( Sajnos még csak visszalépni sem lehet az új weboldalon. :( :( Nem lehe tkivenni terméket a kosárból. :( Nagyon szerettem online rendelni de jelenleg teljességgel lehetettlen. Nem tudok visszalépi, mert azonnal egy üres oldal jelenik meg illetve ez az üzenet. ( Under construction! ) A kaja mindig jó volt. A futárok is mindent megtettek, hogy minnél hamarabb megkapjam a rendelésem. De sajnos az új dizájn mögött nincs kellőképpen átgondolt logikus felhasználóbarát struktúsa. :( Nagyon sajnálom, de így viszont, kénytelen vagyok másik éttermet keresni. További sok sikert. Üdvözlettel: Anti.
» ugrás a lap tetejére «
Sacalis Szilárd 2020-03-06
Remek az étterem, külön örvendek, hogy a régi szakács végre le lett váltva egy újra, így az ételek ismét finomak, mint annakidején, mikor megismertem az éttermet. Az új weboldal borzasztó. Stílusos ugyan, de kezelhetetlenebb is. A korábbinál 3-4 lépésből tudtam rendelni, itt most jóval többet kell kattogni, mire végre eljutok a megrendelésig.
» ugrás a lap tetejére «
Anti 2020-03-03
Sajnos nincs lehetőség eltávolítani a korárból az ott lévő terméket, ha mást finomságot szeretnék helyette.. :( :( :(
» ugrás a lap tetejére «
Anti 2020-03-03
Tetszik, hogy új weboldalt hoztak létre, de sajnos, a google play link nem működik :( :( :( Sajnos nem találom a play storeban a cég alkalmazását :( :( Jó lenne, ha közvetlen elérési linket tennének a kép helyére ; )
» ugrás a lap tetejére «
Varga Ildikó Fanni 2020-03-01
Nagyon elégedett vagyok 3 éve a TOP étterem nekem. :) :)
» ugrás a lap tetejére «
Oldal 1/2     1 2    Következő » »»

étlapunkról

Közel 200 féle étel közül választhat ingyenes házhozszállítással »»

Ha nincs ötleted mit is adhatnál ajándékba, akkor lepd meg a szeretteidet LaGuna ajándékkártyával.

»»

hírek események

 • 2020-04-17
  Rendeld házhoz kedvenc jégkrémedet!
  Nem kell sorban állnod, csak megrendelned és mi házhoz szállítjuk kedvenc jégkrémedet!
  Bővebben
 • 2020-04-11
  Fizess érintkezés mentesen!
  Weboldalunkon bankkártyával, vagy azonnali utalással is lehet fizetni.
   
  Bővebben
 • 2020-04-06
  Ránk húsvétkor is számíthatsz!
  Különleges fogásokat szállítunk házhoz április 10-től 13-ig!
  Folyamatos házhozszállítás az ünnepi időszakban is :)
  Bővebben

A Laguna Étterem hosszú évek óta szolgálja ki és csábítja vissza vendégeit a minőség jegyében. Legyen szó akár egy családi ebédtől vagy egy üzleti reggelitől, egészen a romantikus vacsoráig. Kínálatunkban megtalálhatóak mind a magyar, mind a nemzetközi konyha legkiválóbb fogásai.
Ételeink kizárólag a legjobb alapanyagokból készülnek, a konyhánk alap elvéhez hűen csak első osztályú alapanyagokkal és friss, speciális fűszerekkel dolgozunk, semmiféle mesterséges adalékot és tartósítószert nem használunk.

Kínálatunkból

Az alábbi ételeinket kóstolta már?

Legújabb képeink